Консул непорядок ти тут пишеш
| |
Konsul | Дата: Четверг, 18.09.2008, 15:04 | Сообщение # 76 |
Silver Angel
| Quote (Fafner) Тут же суть в тому шо ми рулимо а тоді ми вже неграли, а якщо бути обєктивним камаріла тоді вже просто фанилась(тому про ніяки домінуючи сили в з їх сторони немогло і бути) а основна частина буле на алькарі. Ну що вам мішає на форумі Енклейва написати шо ми програли війну ? Кожен при своїй думці. З ІФа буде навіть знаю хто, Не я і не змоєї паті Головне шоб вон невзяли попсові класи типу ТХ бо я беру його 
|
|
|
| |
Fafner | Дата: Четверг, 18.09.2008, 15:14 | Сообщение # 78 |
Кардинал
Статус: Offline
| Quote З ІФа буде навіть знаю хто, Не я і не змоєї паті biggrin Головне шоб вон невзяли попсові класи типу ТХ бо я беру його гублюся в здогадках
Здобудеш українську державу, або загинеш в боротьбі за неї. Героями не народжуются. Героями ПОМИРАЮТЬ...
|
|
|
|
Orphy | Дата: Четверг, 18.09.2008, 16:02 | Сообщение # 79 |
Angel of Light
| Quote (Fafner) гублюся в здогадках Ну давай скажи свої припущення)
Мій статус Щоб дізнатись чи я є в асі, щолкни по цій ссилці.
|
|
|
|
Fafner | Дата: Четверг, 18.09.2008, 16:37 | Сообщение # 80 |
Кардинал
| Quote Ну давай скажи свої припущення) Консул висловив фразу, що кардінал грати не буде(напевно) на Руофі. тобто задрота№1 небуде... якщо не із паті№1, то подумавши логічно, хто мав хай лвл чара на ІФ і хто збираєтся грати на Руофі приходять на думку 3 людини:Баррет, Шустрік і Фітсик. Далі вже складніше(якщо припустити що до цього моменту правильно). Потрібно розібратися, хто має можливість проплачувати преміум акк, бігати із сапортами на вікнах(тобто мати доступ до 3-5 компів). Баррет - працює з компами, має доступ до компа 23 години в добу(робота+дома, 1година на дорогу до роботи, різні походи за продуктами, розмови по телефону і сон). Шустрік - адмін у комп клубі. теоретично, має можливість на нічній зміні грузити сапорт собі, і враховуючи що має можливість грузити самого себе завжди ,коли на роботі. також, коли дома має можливість грати - тобто аналогічно, 23 години на добу в середньому має можливість бути у грі. Фітсик - місце роботи та рід занять невідомий мені, але якщо згадати що він мав одного з перших БД 77+ та фул сапорт(правда, боти допомогли), то невиключений варіант що і він може стати одним із перших героїв... це лише прогнози із тієї інфо, що я знаю. щось із правильних варіантів думок, є? 
Здобудеш українську державу, або загинеш в боротьбі за неї. Героями не народжуются. Героями ПОМИРАЮТЬ...
|
|
|
|
Konsul | Дата: Четверг, 18.09.2008, 16:50 | Сообщение # 81 |
Silver Angel
| Quote (Fafner) Консул висловив фразу, що кардінал грати не буде(напевно) на Руофі. тобто задрота№1 небуде... якщо не із паті№1, то подумавши логічно, хто мав хай лвл чара на ІФ і хто збираєтся грати на Руофі приходять на думку 3 людини:Баррет, Шустрік і Фітсик. Далі вже складніше(якщо припустити що до цього моменту правильно). Потрібно розібратися, хто має можливість проплачувати преміум акк, бігати із сапортами на вікнах(тобто мати доступ до 3-5 компів). Баррет - працює з компами, має доступ до компа 23 години в добу(робота+дома, 1година на дорогу до роботи, різні походи за продуктами, розмови по телефону і сон). Шустрік - адмін у комп клубі. теоретично, має можливість на нічній зміні грузити сапорт собі, і враховуючи що має можливість грузити самого себе завжди ,коли на роботі. також, коли дома має можливість грати - тобто аналогічно, 23 години на добу в середньому має можливість бути у грі. Фітсик - місце роботи та рід занять невідомий мені, але якщо згадати що він мав одного з перших БД 77+ та фул сапорт(правда, боти допомогли), то невиключений варіант що і він може стати одним із перших героїв... це лише прогнози із тієї інфо, що я знаю. щось із правильних варіантів думок, є? Всі варіанти неправильни , і багато хто вже змінив місце роботи. Ця людина небула ніколи В Антанті, тим паче ми були ворогами як гравці в грі, як люди ні 
|
|
|
|
Fafner | Дата: Четверг, 18.09.2008, 17:05 | Сообщение # 82 |
Кардинал
| Quote Всі варіанти неправильни , і багато хто вже змінив місце роботи. Ця людина небула ніколи В Антанті, тим паче ми були ворогами як гравці в грі, як люди ні такк, ясно... тоді, хто ще із відомих людей(тобто 76+) небув жодного разу у Антанті? мб Кейс, Рамзес, Тоні(оО, він кач любить, хоча ЕвЕ затягує...), Анубіс, Стілс чи Сепежко?
|
|
|
|
Konsul | Дата: Четверг, 18.09.2008, 17:56 | Сообщение # 83 |
Silver Angel
| Quote (Fafner) тоді, хто ще із відомих людей(тобто 76+) небув жодного разу у Антанті? мб Кейс, Рамзес, Тоні(оО, він кач любить, хоча ЕвЕ затягує...), Анубіс, Стілс чи Сепежко? Всі варіанти невірні
|
|
|
|
Fafner | Дата: Четверг, 18.09.2008, 19:34 | Сообщение # 84 |
Кардинал
| Quote Всі варіанти невірні ок, продовжимо пошук Скірон, Фастдес, расамаха, Матрос, Нейтрон, Янкі, Злодій, Паджеро, Блад, Корей, Мардук, Вовчик чи xxxwertxxx?
|
|
|
|
kfhtc | Дата: Четверг, 18.09.2008, 21:11 | Сообщение # 85 |
500 000 сообщений
| а я ?:)
1.8 GHz Core 2 Duo|2.5 GB Ram|120 GB HDD|GeForce 8600M GT|Dell Inspirion 1520|
|
|
|
|
Konsul | Дата: Четверг, 18.09.2008, 22:08 | Сообщение # 86 |
Silver Angel
| Quote (Fafner) ок, продовжимо пошук Скірон, Фастдес, расамаха, Матрос, Нейтрон, Янкі, Злодій, Паджеро, Блад, Корей, Мардук, Вовчик чи xxxwertxxx? І не жоден з них, Ларес до 3 профи недокачається 100%
|
|
|
|
Konsul | Дата: Четверг, 18.09.2008, 22:09 | Сообщение # 87 |
Silver Angel
| Дам підказку на ІФі був досить відомий(але переважно одиночка або малою групою пвпешився), грав вміло в пвп за любий клас.
|
|
|
|
Fafner | Дата: Четверг, 18.09.2008, 22:37 | Сообщение # 88 |
Кардинал
| а ти здаєтся із Антантою не воював
|
|
|
|
Gamwer | Дата: Четверг, 18.09.2008, 23:12 | Сообщение # 89 |
Епископ
| Quote (Konsul) Дам підказку на ІФі був досить відомий(але переважно одиночка або малою групою пвпешився), грав вміло в пвп за любий клас Стелар?
“Даже самый лютый зверь имеет каплю жалости,a я не имею и значит я не зверь” --------------------------------------------- "Рулят пряморукие ебаеры играющие за убер классы"©Goha.ru - /true
|
|
|
|
Fafner | Дата: Четверг, 18.09.2008, 23:19 | Сообщение # 90 |
Кардинал
| точно, мб і він... Stellar aka Azazeil. але він тх грав на ІФ(Азазеіл), на Абісі гладом... у нього і часовий пояс +0, тобто коли буде 1 ночі по мск і більшість "діток" будуть кликати спатки перед школою, він матиме у себе 22.00... про тих, хто далі живе - взагалі буде по 4 і більше, у Владивостоці 6 ранку. тобто кач споти будуть більш менш вільні). досвід гри у л2 у нього немаленький, +"звязки"=можливе геройство...
|
|
|
|
|