Cпиcок Item Mall-a
|
|
Earendor | Дата: Вторник, 25.11.2008, 14:56 | Сообщение # 46 |
BECK
Статус: Offline
| Quote (Konsul) Earendor, selfowned та вашеееее
http://antanta.moy.su/_fr/6/5705674.gif
|
|
|
|
Orphy | Дата: Вторник, 25.11.2008, 16:07 | Сообщение # 47 |
Angel of Light
| Quote (Earendor) я епт пости собі набиваю, шо ше не понятно і овнишся потихеньку
Мій статус Щоб дізнатись чи я є в асі, щолкни по цій ссилці.
|
|
|
|
Earendor | Дата: Вторник, 25.11.2008, 18:32 | Сообщение # 48 |
BECK
|
|
|
|
|
ARHRAFAIL | Дата: Среда, 26.11.2008, 15:53 | Сообщение # 49 |
Паладин
| Quote (Earendor) я епт пости собі набиваю, шо ше не понятно А толку від постів? Людина зайде на наш форум і почитає про твій Шиід Бов точений на +61 Як ти думаєш, які будуть її думки від твоїх 1к+ постів? ..... А ти пости набиваєш..... От прийде час і почистять всі пости, ввесь форум. ( тільки би не наврочити)
|
|
|
|
Orphy | Дата: Среда, 26.11.2008, 17:23 | Сообщение # 50 |
Angel of Light
| Quote (ARHRAFAIL) ( тільки би не наврочити) Який забобонний епт
|
|
|
|
Earendor | Дата: Четверг, 27.11.2008, 00:15 | Сообщение # 51 |
BECK
| Quote (ARHRAFAIL) про твій Шиід Бов точений на +61 це лук фафнера а не мій )
|
|
|
|
Orphy | Дата: Четверг, 27.11.2008, 10:09 | Сообщение # 52 |
Angel of Light
| Quote (Earendor) це лук фафнера а не мій ) Дайош нагібаторське відео?!
|
|
|
|
ARHRAFAIL | Дата: Четверг, 27.11.2008, 13:43 | Сообщение # 53 |
Паладин
| Quote (Konsul) 9)Нам стало известно, что в Итем шопе будут продаваться восстанавливающие ману зелья. Правда ли это? Ведь ранее сообщалось, что будет невозможно купить ничего того, что не доставалось бы игровым путём . Никогда не заявлялось, что в Итем Молле можно купить только то, что достается игровым путем. Утверждение ближе к обратному - предметы, составляющие Итем Молл, отличаются от стандартных игровых. Что касается зелий восстановления маны, пока об этом речь не идет. Подивіться уважно до тих слів, які я виділив. На рахунок першого слова "Никогда".... Як це все гарно перекрутили..... Сказано ж було - "Не буде в ІМ речей, які неможливо отримати не ігровим шляхом." А тепер що вони заявляють? А як же банки ЦП і ХП з відкатом в 1хв? Невже їх можна купити в магазині чи вибити в грі? А 100%-ні заточки з коробок? На рахунок другого слова "Отличаются"..... Чому вони відрізняються? Чому? Підтвердження чому не повинні відрізнятися - шукайте в попередньому абзаці. На рахунок третього слова "Пока"...... Як ви могли замітити, адміністрація не підтверджує наявність МП в ІМ, але і не заперечую. Тобто, не факт, що такі банки появляться в ІМ. А потім все буде як на фрішках - заточки, епік, пухи з донату. ПСю. Ех..... І не сподобалось мені це інтервю. Ніби приховують щось ця адміністрація з Іннови. Якось так вяло давалось інтервю..... А саме більше розстроює неточність відповідей. Ніякої конкретики
|
|
|
|
Orphy | Дата: Четверг, 27.11.2008, 15:16 | Сообщение # 54 |
Angel of Light
| Quote (ARHRAFAIL) епік, пухи з донату. Цього точно не буде <_<
|
|
|
|
ARHRAFAIL | Дата: Четверг, 27.11.2008, 17:04 | Сообщение # 55 |
Паладин
| Quote (Orphy) Цього точно не буде Звідки така впевненість? Інший проект від Іннови - РФ-Онлайн теж був націлений на безплатність та оригінальність (без донаторства). Там теж усе гарно починалось - без ІМ та тупого донаторства. Кажуть тепер можна пухи купити, шмот і любий епік ПСю. Orphy, я не можу уже бути впевнений на 100% що тупого донаторства не буде. В моєму попередньому пості вказані причини, чому саме так!
|
|
|
|
Veles | Дата: Четверг, 27.11.2008, 17:25 | Сообщение # 56 |
Кардинал
| Quote (ARHRAFAIL) я не можу уже бути впевнений на 100% що тупого донаторства не буде. Если будет тупое донаторство моного народу забьёт на офф, потому как зачем париться с тем офом если можно вернуться назад на сервер где играл раньше, где у тебя есть герой с фул эпиком =)
Работать в воскресенье - грех, в суботу грех и в остальные дни еще больший грех. Дварф должен пить, есть и предаваться разврату, но не по воле своей, а потому что таким его создал Господь.
|
|
|
|
Earendor | Дата: Пятница, 28.11.2008, 14:07 | Сообщение # 57 |
BECK
| Quote (Orphy) Дайош нагібаторське відео?! http://files.filefront.com/hongavi/;12487303;/fileinfo.html
|
|
|
|