Ку:
|
|
MidnightShadow | Дата: Четверг, 07.02.2008, 23:52 | Сообщение # 121 |
| Я под ЛСД, дура
|
|
|
|
Orphy | Дата: Пятница, 08.02.2008, 00:02 | Сообщение # 122 |
| Ты лучше красовки понюхай
|
|
|
|
wert | Дата: Воскресенье, 10.02.2008, 17:24 | Сообщение # 123 |
Епископ
Статус: Offline
| ужас=)
Я страж закону і мены пох на всіх кому це неподобаэться. Всі хто підуть проти закону будуть покарані його стражами І я буду одним з стражів На варті закону і порядку...
|
|
|
|
Orphy | Дата: Воскресенье, 10.02.2008, 19:40 | Сообщение # 124 |
| Верт подивись то відео, якшо не бачив
|
|
|
|
wert | Дата: Воскресенье, 10.02.2008, 20:29 | Сообщение # 125 |
Епископ
| бачив) емо маст дай!)))
Я страж закону і мены пох на всіх кому це неподобаэться. Всі хто підуть проти закону будуть покарані його стражами І я буду одним з стражів На варті закону і порядку...
|
|
|
|
Chaos | Дата: Понедельник, 11.02.2008, 00:59 | Сообщение # 126 |
| Дякую Вам за те що перемістили мене в групу "Клан Lаsоmbrа (ІF)" і дали мені змогу прочитати відповіді на моє запитання яке я задав в темі Аbуss.
|
|
|
|
Shustrik | Дата: Понедельник, 11.02.2008, 09:31 | Сообщение # 127 |
Life Suck's
| Вих Вих . D I G I T A L L Y - I M P O R T E D - European Trance, Techno,
В этой жизни меня подводят доброта и порядочность
|
|
|
|
Gamwer | Дата: Понедельник, 11.02.2008, 12:21 | Сообщение # 128 |
Епископ
| Quote (Chaos) Дякую Вам за те що перемістили мене в групу "Клан Lаsоmbrа (ІF)" і дали мені змогу прочитати відповіді на моє запитання яке я задав в темі Аbуss. Quote (Chaos) Всі поділились думками про своїх чарів прийшла моя очерідь! Отже, СС відпадає через те що кенцел і сліп порізаний (кенцел 20-30 % бафів , сліп каст довгий) вирішив я грати СХ (магів люблю), брат буде БД (чувак влюбився в них), ще звичайно паравоз треба тягати ПП і ШЕ, і 100% куда без них - двох видів гномів ВИСНОВОК: Ніки повідомлю на днях! Побажайте удачі, що і я вам бажаю З чим ти хоч допомоги? Профу я так поняв ти вирішив, знач пиши мені в ПМ в ігрі заінваючу дам доступ. (с) Консул
“Даже самый лютый зверь имеет каплю жалости,a я не имею и значит я не зверь” --------------------------------------------- "Рулят пряморукие ебаеры играющие за убер классы"©Goha.ru - /true
Сообщение отредактировал Goldin - Понедельник, 11.02.2008, 12:22 |
|
|
|
wert | Дата: Понедельник, 11.02.2008, 14:27 | Сообщение # 129 |
Епископ
| СС дійсно нерулять на інтері=(дуже жаль(
|
|
|
|
Eridan | Дата: Понедельник, 11.02.2008, 17:18 | Сообщение # 130 |
| Quote (wert) СС дійсно нерулять на інтері=(дуже жаль( руки підрівняй і будуть рулити
|
|
|
|
Orphy | Дата: Понедельник, 11.02.2008, 23:46 | Сообщение # 131 |
| Кожен чар по-своєму рулить Тільки треба ним володіти на рівні підсвідомості На жаль, я такого рівня не осягнув на ІФі Надіюсь, це станеться на новому серві
|
|
|
|
MidnightShadow | Дата: Вторник, 12.02.2008, 12:33 | Сообщение # 132 |
| Орфі, тебе гідровода погубить
|
|
|
|
Orphy | Дата: Вторник, 12.02.2008, 13:02 | Сообщение # 133 |
| Quote (MidnightShadow) Орфі, тебе гідровода погубить
|
|
|
|
Chaos | Дата: Четверг, 14.02.2008, 22:49 | Сообщение # 134 |
| Quote (Goldin) З чим ти хоч допомоги? Профу я так поняв ти вирішив, знач пиши мені в ПМ в ігрі заінваючу дам доступ. (с) Консул Макс це нетам де ти прочитав глянь в іншій темі на рахунок Abyss я там про патч писав!
|
|
|
|
kfhtc | Дата: Воскресенье, 17.02.2008, 18:57 | Сообщение # 135 |
| ЛА́РИ (лат. Lares) — шановані в Римі добрі духи, що охороняли дім і родинне щастя. Дерев’яні, бронзові або мармурові статуетки ларів стояли в так званому ларарії біля вогнища в кожному домі. На відміну від пенатів лари були пов’язані з житлом. Римляни вірили, що лари не залишали дому навіть тоді, коли родина змінювала місце мешкання, тим часом пенати — йшли за господарями. Батько сім’ї щодня молився ларам, прощався з ними, рушаючи в дорогу, а після повернення посилав їм свої вітання. Тричі на місяць ларам приносили жертви, під час родинних свят їх увінчували квітами. Крім домашніх, римляни шанували також суспільних ларів, що вважалися покровителями міста й держави. ыы молитесь
|
|
|
|