|
Скрини.
|
|
| Molfar | Дата: Четверг, 23.08.2007, 18:55 | Сообщение # 196 |
Фюрер
| Quote (DarkWind) Ну ви і даєтеВдарити в спину, Вдарили коли перс зявляєтесь з телепортуА потім один одному розказуєте і хвалитесь, що ви перемогли в чесному бою!!! А Іллідан, памятаєш менеНу скільки раз ти мене тоді кільнув? СкажиА тепер скажи скільки раз ти мене кільнув в чесному бою? А скажи своїм однокланівцям, скільки раз я тебе кільнув? І чи не чекав я встороні поки ти зявишся, порегенишся, і бафанешся? І ішов в атаку тоді, коли ти починав свою атаку? Ну скажи? А я зроблю про тебе висновок. Ти кажеш що я криса? Бо тебе потім хтось кільнув з скорпів. Так-от я його не кликав, якби я когось покликав, то зразу , а не пів-години по тому як ми розійшлись!!!! Я слухаю Іллідан, що скажеш, хто ти? герой чи криса? http://lineage.if.ua/forum2/index.php?showtopic=3302 читай пост політика клану. Про поняття криса, вбив в спину.
|
| |
|
|
| Gamwer | Дата: Четверг, 23.08.2007, 18:55 | Сообщение # 197 |
Епископ
Статус: Offline
| Quote (DarkWind) Ну ви і даєтеВдарити в спину, Вдарили коли перс зявляєтесь з телепорту Для тих хто вважає Що в ла2 присутня така фішка як вбив зі спини...Антанта користувалась користується і буде користуватись необізнаністю гравців ворогів в пвп процесі. http://lineage.if.ua/forum2/index.php?showtopic=3302 запомніть це.
“Даже самый лютый зверь имеет каплю жалости,a я не имею и значит я не зверь” --------------------------------------------- "Рулят пряморукие ебаеры играющие за убер классы"©Goha.ru - /true
|
| |
|
|
| Molfar | Дата: Четверг, 23.08.2007, 18:55 | Сообщение # 198 |
Фюрер
| мислим одинаково колега
|
| |
|
|
| Gamwer | Дата: Четверг, 23.08.2007, 18:56 | Сообщение # 199 |
Епископ
| у ти перший)
“Даже самый лютый зверь имеет каплю жалости,a я не имею и значит я не зверь” --------------------------------------------- "Рулят пряморукие ебаеры играющие за убер классы"©Goha.ru - /true
Сообщение отредактировал Goldin - Четверг, 23.08.2007, 18:56 |
| |
|
|
| Eridan | Дата: Четверг, 23.08.2007, 19:12 | Сообщение # 200 |
| Якщо вбити з за спини не чесно то для чого придуманий такий клас як ТХ ПВ І АВ?  Добавлено (23.08.2007, 19:12) --------------------------------------------- Всьо забиваю на ТХ, так як не чесний клас, скіли в нього для крис і всьо таке... 
|
| |
|
|
| DarkWind | Дата: Четверг, 23.08.2007, 19:13 | Сообщение # 201 |
Низший
| Доказати я нічого не хочу. Я просто кажу якщо пішов одним шляхом, то тримайся його, тоді тебе поважатимуть. Я поважаю багато з вашого клану людей, Орфі Стелар, Мольфар, Кардінал, за те що незалежно яка в них політика в грі, вони її тримаються. Якщо ти "Лицар"- будь лицарем, якщо ти "Бандит"-будь бандитом. А не робити одне, а потім говорити інше. От вчому суть моїх слів до Іллідана!!!
Вночі всі коти чорні, Вночі всі ельфи прекрасні.
|
| |
|
|
| Eridan | Дата: Четверг, 23.08.2007, 19:15 | Сообщение # 202 |
| це Антанта?
|
| |
|
|
| DarkWind | Дата: Четверг, 23.08.2007, 19:16 | Сообщение # 203 |
Низший
| Я вже використовую свої знання, з юридичної своєї освіти, а ви не вглиблюєтесь всуть. Печально. А я тіки що продивився ваш вік, тоді все зрозуміло, за винятком деяких навіть 20 років нема Я вже не говорю про вищу освіту.
Сообщение отредактировал DarkWind - Четверг, 23.08.2007, 19:24 |
| |
|
|
| Eridan | Дата: Четверг, 23.08.2007, 19:28 | Сообщение # 204 |
| Quote (DarkWind) Я вже використовую свої знання, з юридичної своєї освіти, а ви не вглиблюєтесь всуть. Печально.А я тіки що продивився ваш вік, тоді все зрозуміло, за винятком деяких навіть 20 років немаЯ вже не говорю про вищу освіту. Де використання юридичний знань? Не зрозумів твоїх слів...
|
| |
|
|
| Orphy | Дата: Четверг, 23.08.2007, 19:40 | Сообщение # 205 |
| Quote (DarkWind) А я тіки що продивився ваш вік, тоді все зрозуміло, за винятком деяких навіть 20 років нема Вік це не критерій людини.Яка людина в 15, така вона буде і в 25.
|
| |
|
|
|
| Molfar | Дата: Четверг, 23.08.2007, 20:00 | Сообщение # 207 |
Фюрер
| ну горни 2 сторіночки назад. І Скажи скільки років Романтику. Ти від "15-річних" мемберів Антанти, вряд чи колинебудь почуєш. Вік звичайно своє дає, но це не основний показник.
Сообщение отредактировал Molfar - Четверг, 23.08.2007, 20:00 |
| |
|
|
| DarkWind | Дата: Четверг, 23.08.2007, 20:13 | Сообщение # 208 |
Низший
| Мольфар конструктивна критика відрізняється від поливанням г..ом. Я стобою згідний. Прошу не зациклюватись на мому кожному словіЮ а зрозуміти що я написав в загальному. Писав я до Іллідіана.
|
| |
|
|
| MidnightShadow | Дата: Четверг, 23.08.2007, 20:25 | Сообщение # 209 |
| Дівчатка, не сваріться Все рівно зараз нас рано чи пізно чекає вайп
|
| |
|
|
| Orphy | Дата: Четверг, 23.08.2007, 20:30 | Сообщение # 210 |
| Quote (MidnightShadow) Все рівно зараз нас рано чи пізно чекає вайп Ти...ти...слів не хватає, не тре вайпа
|
| |
|
|