|
Скрини.
|
|
| ILLIDAN | Дата: Четверг, 23.08.2007, 22:06 | Сообщение # 211 |
Архиепископ
Статус: Offline
| пацани він пише до мене тому дам відповідь!!! дарк вінд згадай чим почалось наше пвп!!! я появився своїм бафером біля порту а ти вже там стояв !!!! почав з тобою базарити, не хотів тебе чіпати!!!! коли побачив шо ти нейдеш а чекаєш на мене я портнувся!!! шо не так???коли я появився, я відбіг і (ти мене прекрасно бачив шоб потім не говорив шо я вдарив зі спини) а тоді почалось чесне пвп( мої діЇ: сліп--сайленс---3 бойові спели) твої дії: сліп ( не проканав)- голосно бухнувся на землю !!! решта 5 пвп по тій самі системі!!! я тебе кільнув 6 раз ти мене 2!! так от на рахунок другого разу:ти кільнув мого бафера в пк і втік відмиватися, коли я появився я тобі написав шо на тебе чекаю , я стояв на середені дороги а ти забіг з горба за моєю спину і кільнув мене-- оце справжнє крисячиство!!! тож я говорю то шо було!!! і памятай вар є вар мета виправдовує методи!!! і ше одне згадай як ти тікав від мене поки я тебе не догнав і не втулив тебе май гордість чесно битися а не флудити на мене тут всяку фігню!!!! бийся сам чесно і тоді все буде пучком а то шо ти тут нюні розвісив тагіби я такий не чемний і мене в кут треба поставити !!! навчись норм грати СХ атоді поробуємо шераз погратись!!! бо коли сліп не канає три рази можна додуплити шо я під ментал шілдом!!! і пора пробувати мутити шось друге і про такий скіл як сайленс СХ неможна забувати( а вдруг проканає)!!!
Сообщение отредактировал ILLIDAN - Четверг, 23.08.2007, 22:09 |
| |
|
|
| MidnightShadow | Дата: Четверг, 23.08.2007, 22:15 | Сообщение # 212 |
| Емо-кід рулить
|
| |
|
|
| Gamwer | Дата: Четверг, 23.08.2007, 22:44 | Сообщение # 213 |
Епископ
| Quote (DarkWind) Я вже використовую свої знання, з юридичної своєї освіти, а ви не вглиблюєтесь всуть. Печально.А я тіки що продивився ваш вік, тоді все зрозуміло, за винятком деяких навіть 20 років немаЯ вже не говорю про вищу освіту. Quote (DarkWind) Я вже використовую свої знання, з юридичної своєї освіти, а ви не вглиблюєтесь всуть. Печально.А я тіки що продивився ваш вік, тоді все зрозуміло, за винятком деяких навіть 20 років немаЯ вже не говорю про вищу освіту. А причому тут вик =)
“Даже самый лютый зверь имеет каплю жалости,a я не имею и значит я не зверь” --------------------------------------------- "Рулят пряморукие ебаеры играющие за убер классы"©Goha.ru - /true
|
| |
|
|
| MidnightShadow | Дата: Четверг, 23.08.2007, 23:21 | Сообщение # 214 |
| Ну... там згідно карного кодексу є кілька вікових категорій...
|
| |
|
|
| ILLIDAN | Дата: Четверг, 23.08.2007, 23:55 | Сообщение # 215 |
Архиепископ
| Quote (MidnightShadow) Емо-кід рулить пудово!!! немашо емо-кідів гімном обливати!!! антанта частина мене, я частина антанти!!! затверджено цивільним кодексом України!!!!
|
| |
|
|
| MidnightShadow | Дата: Пятница, 24.08.2007, 00:15 | Сообщение # 216 |
| Quote (ILLIDAN) антанта частина мене, я частина антанти!!! 
|
| |
|
|
| Chaos | Дата: Пятница, 24.08.2007, 00:47 | Сообщение # 217 |
| Так йому і треба ...
|
| |
|
|
| Orphy | Дата: Пятница, 24.08.2007, 08:22 | Сообщение # 218 |
| Quote (ILLIDAN) пудово!!! немашо емо-кідів гімном обливати!!! антанта частина мене, я частина антанти!!! Антанта емо-кіди?
|
| |
|
|
| MidnightShadow | Дата: Пятница, 24.08.2007, 12:50 | Сообщение # 219 |
| Quote (Orphy) Антанта емо-кіди? От і я про шо 
|
| |
|
|
| Orphy | Дата: Пятница, 24.08.2007, 13:17 | Сообщение # 220 |
| мдаа
Сообщение отредактировал Orphy - Пятница, 24.08.2007, 13:19 |
| |
|
|
| DarkWind | Дата: Пятница, 24.08.2007, 14:45 | Сообщение # 221 |
Низший
| :D :D Виклик прийнято. А ти таки був під ментал шілд Опа! А що ви так сидете за компами на свому форумі. Ходіть трохи в місто на пиво, дівчат. Яособисто вже йду. Всеж-таки свято
Вночі всі коти чорні, Вночі всі ельфи прекрасні.
Сообщение отредактировал DarkWind - Пятница, 24.08.2007, 14:48 |
| |
|
|
| MidnightShadow | Дата: Пятница, 24.08.2007, 14:50 | Сообщение # 222 |
| ДаркВінд, а ти який лвл був тоді, коли я ще грав Аделаідою і вбив тебе біля Гірану 4 рази за один вечір? Я не понтуюся, я навіть не граю більше Гладіатором, мені просто цікаво для себе
|
| |
|
|
| DarkWind | Дата: Пятница, 24.08.2007, 14:54 | Сообщение # 223 |
Низший
| я тоді був 45 лвл
|
| |
|
|
| Orphy | Дата: Пятница, 24.08.2007, 14:54 | Сообщение # 224 |
| Quote (DarkWind) Виклик прийнято. А ти таки був під ментал шілд Опа! А що ви так сидете за компами на свому форумі. Ходіть трохи в місто на пиво, дівчат. Яособисто вже йду. Всеж-таки свято Я думаю було б круто якби ми всьою Антантою повалили в місто( я думаю в реалі клан вару не буде ), але навітьне знаю чи хто хоче. Аууу народ ідьомс в місто на піво?
|
| |
|
|
| DarkWind | Дата: Пятница, 24.08.2007, 14:55 | Сообщение # 225 |
Низший
| Зараз я не набагато прокачався, всетаки дається в знаки кач 5 персів
|
| |
|
|