[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск ·  ]
Рус Офф
OrphyДата: Среда, 17.09.2008, 22:22 | Сообщение # 166
Angel of Light
Почётный пользователь Тот кто с нами с самого начала За неплохую репутацыю За хорошую посещаемость на форуме Ветеранам форума Те кто с нами больше года
Статус: Offline
+говорять адміни Іннови, що сервер ВБТ вайпувати не будуть, такшо як тільки його відкриють, то тре зразу туда фігарити biggrin

Мій статус
Щоб дізнатись чи я є в асі, щолкни по цій ссилці.

KonsulДата: Среда, 17.09.2008, 22:25 | Сообщение # 167
Silver Angel
Тот кто с нами с самого начала За хорошую репутацию За хорошую посещаемость на форуме Ветеранам форума Те кто с нами больше года
Quote (Orphy)
+говорять адміни Іннови, що сервер ВБТ вайпувати не будуть, такшо як тільки його відкриють, то тре зразу туда фігарити

Аякже, тільки на ВБТ небуде преміум акаунтів і Ітем Мола

FafnerДата: Среда, 17.09.2008, 22:26 | Сообщение # 168
Кардинал
За помощь новичкам За хорошую посещаемость на форуме
+говорять адміни Іннови, що сервер ВБТ вайпувати не будуть, такшо як тільки його відкриють, то тре зразу туда фігарити

це не факт...
базу збережуть, якщо не буде знайдено критичних помилок. щось я думаю, що ці помилки буде знайдено, тому що всім хочется закінчити з більшістю проблем до відкриття, ніж потім розбиратися хто скільи чи чого зміг дістати багами чи іншими "помилками" у грі.

Здобудеш українську державу, або загинеш в боротьбі за неї.
Героями не народжуются. Героями ПОМИРАЮТЬ...

KonsulДата: Среда, 17.09.2008, 22:27 | Сообщение # 169
Silver Angel
Тот кто с нами с самого начала За хорошую репутацию За хорошую посещаемость на форуме Ветеранам форума Те кто с нами больше года
Quote (Fafner)
це не факт... базу збережуть, якщо не буде знайдено критичних помилок. щось я думаю, що ці помилки буде знайдено, тому що всім хочется закінчити з більшістю проблем до відкриття, ніж потім розбиратися хто скільи чи чого зміг дістати багами чи іншими "помилками" у грі.

Які ще помилки Граціа протестена від А до Я, теститись буде тільки переклад.

FafnerДата: Среда, 17.09.2008, 22:48 | Сообщение # 170
Кардинал
Які ще помилки Граціа протестена від А до Я, теститись буде тільки переклад.

теоретично так, але щось на рахунок того, що дірка у фрості може знайтися чи лазівка під бота - і якщо адміни побачать до вже досить багато адени/речей було дістанено - вони можуть видалити базу даних стару...

KonsulДата: Среда, 17.09.2008, 23:35 | Сообщение # 171
Silver Angel
да да ізза бота зроблять вайп.

KonsulДата: Четверг, 18.09.2008, 02:11 | Сообщение # 172
Silver Angel
І мене внесли tongue (Згадуєм про групу хардкорних ігроків які будуть займатися переводом)
http://forum.4game.ru/index.php?showtopic=247753

OrphyДата: Четверг, 18.09.2008, 09:44 | Сообщение # 173
Angel of Light
Почётный пользователь Тот кто с нами с самого начала За неплохую репутацыю За хорошую посещаемость на форуме Ветеранам форума Те кто с нами больше года
Quote (Konsul)
І мене внесли

я не знав, що твій нік пишеться "Konsull" biggrin

Мій статус
Щоб дізнатись чи я є в асі, щолкни по цій ссилці.

KonsulДата: Четверг, 18.09.2008, 11:17 | Сообщение # 174
Silver Angel
Просто Консул занят, нічо добазаримся не сцать biggrin

DarKДата: Четверг, 18.09.2008, 22:02 | Сообщение # 175
Регент
епт давно ан форумі тут не був) шось змінилось за час відсутності?))

FafnerДата: Четверг, 18.09.2008, 22:52 | Сообщение # 176
Кардинал
епт давно ан форумі тут не був) шось змінилось за час відсутності?))

як ти міг... сказали "Попереджаю" biggrin biggrin biggrin (із анекдоту на лекції дискретної математики, який розповів лектор: зібралося 3 давніх друзів, посиділи а тут вже ніч. думають, де б це переночувати. один каже - у мене жінка криклива, дітей багато, неможу вас до себе взяти (((( другий каже - у мене сусіди голосно говорять, і теща сварлива, не вийде у мене переночувати((( каже третій: так і буде, пішли до мене smile тут тільки господар із друзями не поріг - жінка тут як тут, і стіл накриває, і припрошує всіх до столу, тільки підкріпилися, сіли відпочитвати - тут теща заходить, починає казати як це так що гості голодні, стіл наново накривають, пригощають стравами. гості не можуть надивуватися, ЯК це ТАК?!!!! тут спати час прийшов - чоловікам постелили постіль у найзручнішій кімнаті нову постіль, і залишили їх відпочивати... друзі питають господаря ,як це так, жінка і теща такі добрі до тебе, сусіди тихі і все тп? а він і каже6 був у мене колись кіт, приходжу я раз додому - а він сидить на моєму кріслі і чешется - я кажу йому не роби так, Попереджаю. Жінка смієтся, що ти говориш, він не розуміє. Приходжу наступний день - кіт аналогічно, я знову йому Попереджаю, теща якраз почула і знову з жінкою говорять що кота неможна перевиховати... на третій день приходжу - він і не думає міняти місце дислокації, я і кажу йому: я тебе Попереджав, Попереджав; взяв я сокиру виніс на двір і розрубав кота який не дослухався до Попереджень. Зараз у жінки два Попередження, у тещі покищо лише одне Попередження... biggrin :lol:) smile

EarendorДата: Пятница, 19.09.2008, 14:46 | Сообщение # 177
BECK
За хорошую посещаемость на форуме Ветеранам форума
Quote (Fafner)
як ти міг... сказали "Попереджаю" (із анекдоту на лекції дискретної математики, який розповів лектор: зібралося 3 давніх друзів, посиділи а тут вже ніч. думають, де б це переночувати. один каже - у мене жінка криклива, дітей багато, неможу вас до себе взяти (((( другий каже - у мене сусіди голосно говорять, і теща сварлива, не вийде у мене переночувати((( каже третій: так і буде, пішли до мене тут тільки господар із друзями не поріг - жінка тут як тут, і стіл накриває, і припрошує всіх до столу, тільки підкріпилися, сіли відпочитвати - тут теща заходить, починає казати як це так що гості голодні, стіл наново накривають, пригощають стравами. гості не можуть надивуватися, ЯК це ТАК?!!!! тут спати час прийшов - чоловікам постелили постіль у найзручнішій кімнаті нову постіль, і залишили їх відпочивати... друзі питають господаря ,як це так, жінка і теща такі добрі до тебе, сусіди тихі і все тп? а він і каже6 був у мене колись кіт, приходжу я раз додому - а він сидить на моєму кріслі і чешется - я кажу йому не роби так, Попереджаю. Жінка смієтся, що ти говориш, він не розуміє. Приходжу наступний день - кіт аналогічно, я знову йому Попереджаю, теща якраз почула і знову з жінкою говорять що кота неможна перевиховати... на третій день приходжу - він і не думає міняти місце дислокації, я і кажу йому: я тебе Попереджав, Попереджав; взяв я сокиру виніс на двір і розрубав кота який не дослухався до Попереджень. Зараз у жінки два Попередження, у тещі покищо лише одне Попередження... :lol:)

хто прочитав, розкажіть про шо а то лень читати все.

http://antanta.moy.su/_fr/6/5705674.gif

FafnerДата: Пятница, 19.09.2008, 15:24 | Сообщение # 178
Кардинал
хто прочитав, розкажіть про шо а то лень читати все.

зате було весело слухати))))))))))0 biggrin

kfhtcДата: Воскресенье, 21.09.2008, 12:24 | Сообщение # 179
500 000 сообщений
За победу в конкурсе За флуд За хорошую посещаемость на форуме
10 октября запуск!!11

1.8 GHz Core 2 Duo|2.5 GB Ram|120 GB HDD|GeForce 8600M GT|Dell Inspirion 1520|

KonsulДата: Воскресенье, 21.09.2008, 12:58 | Сообщение # 180
Silver Angel
Quote (kfhtc)
10 октября запуск!!11

15 только ЗБТ запускается.

Поиск:

Antanta © 2006-2024 Хостинг от uCoz