Рус Офф
| |
Orphy | Дата: Среда, 17.09.2008, 22:22 | Сообщение # 166 |
Angel of Light
| +говорять адміни Іннови, що сервер ВБТ вайпувати не будуть, такшо як тільки його відкриють, то тре зразу туда фігарити
Мій статус Щоб дізнатись чи я є в асі, щолкни по цій ссилці.
|
|
|
|
Konsul | Дата: Среда, 17.09.2008, 22:25 | Сообщение # 167 |
Silver Angel
| Quote (Orphy) +говорять адміни Іннови, що сервер ВБТ вайпувати не будуть, такшо як тільки його відкриють, то тре зразу туда фігарити Аякже, тільки на ВБТ небуде преміум акаунтів і Ітем Мола
|
|
|
|
Fafner | Дата: Среда, 17.09.2008, 22:26 | Сообщение # 168 |
Кардинал
Статус: Offline
| Quote +говорять адміни Іннови, що сервер ВБТ вайпувати не будуть, такшо як тільки його відкриють, то тре зразу туда фігарити це не факт... базу збережуть, якщо не буде знайдено критичних помилок. щось я думаю, що ці помилки буде знайдено, тому що всім хочется закінчити з більшістю проблем до відкриття, ніж потім розбиратися хто скільи чи чого зміг дістати багами чи іншими "помилками" у грі.
Здобудеш українську державу, або загинеш в боротьбі за неї. Героями не народжуются. Героями ПОМИРАЮТЬ...
|
|
|
|
Konsul | Дата: Среда, 17.09.2008, 22:27 | Сообщение # 169 |
Silver Angel
| Quote (Fafner) це не факт... базу збережуть, якщо не буде знайдено критичних помилок. щось я думаю, що ці помилки буде знайдено, тому що всім хочется закінчити з більшістю проблем до відкриття, ніж потім розбиратися хто скільи чи чого зміг дістати багами чи іншими "помилками" у грі. Які ще помилки Граціа протестена від А до Я, теститись буде тільки переклад.
|
|
|
|
Fafner | Дата: Среда, 17.09.2008, 22:48 | Сообщение # 170 |
Кардинал
| Quote Які ще помилки Граціа протестена від А до Я, теститись буде тільки переклад. теоретично так, але щось на рахунок того, що дірка у фрості може знайтися чи лазівка під бота - і якщо адміни побачать до вже досить багато адени/речей було дістанено - вони можуть видалити базу даних стару...
Здобудеш українську державу, або загинеш в боротьбі за неї. Героями не народжуются. Героями ПОМИРАЮТЬ...
|
|
|
|
Konsul | Дата: Среда, 17.09.2008, 23:35 | Сообщение # 171 |
Silver Angel
| да да ізза бота зроблять вайп.
|
|
|
|
Konsul | Дата: Четверг, 18.09.2008, 02:11 | Сообщение # 172 |
Silver Angel
| І мене внесли (Згадуєм про групу хардкорних ігроків які будуть займатися переводом) http://forum.4game.ru/index.php?showtopic=247753
|
|
|
|
Orphy | Дата: Четверг, 18.09.2008, 09:44 | Сообщение # 173 |
Angel of Light
| Quote (Konsul) І мене внесли я не знав, що твій нік пишеться "Konsull"
Мій статус Щоб дізнатись чи я є в асі, щолкни по цій ссилці.
|
|
|
|
Konsul | Дата: Четверг, 18.09.2008, 11:17 | Сообщение # 174 |
Silver Angel
| Просто Консул занят, нічо добазаримся не сцать
|
|
|
|
DarK | Дата: Четверг, 18.09.2008, 22:02 | Сообщение # 175 |
Регент
| епт давно ан форумі тут не був) шось змінилось за час відсутності?))
|
|
|
|
Fafner | Дата: Четверг, 18.09.2008, 22:52 | Сообщение # 176 |
Кардинал
| Quote епт давно ан форумі тут не був) шось змінилось за час відсутності?)) як ти міг... сказали "Попереджаю" (із анекдоту на лекції дискретної математики, який розповів лектор: зібралося 3 давніх друзів, посиділи а тут вже ніч. думають, де б це переночувати. один каже - у мене жінка криклива, дітей багато, неможу вас до себе взяти (((( другий каже - у мене сусіди голосно говорять, і теща сварлива, не вийде у мене переночувати((( каже третій: так і буде, пішли до мене тут тільки господар із друзями не поріг - жінка тут як тут, і стіл накриває, і припрошує всіх до столу, тільки підкріпилися, сіли відпочитвати - тут теща заходить, починає казати як це так що гості голодні, стіл наново накривають, пригощають стравами. гості не можуть надивуватися, ЯК це ТАК?!!!! тут спати час прийшов - чоловікам постелили постіль у найзручнішій кімнаті нову постіль, і залишили їх відпочивати... друзі питають господаря ,як це так, жінка і теща такі добрі до тебе, сусіди тихі і все тп? а він і каже6 був у мене колись кіт, приходжу я раз додому - а він сидить на моєму кріслі і чешется - я кажу йому не роби так, Попереджаю. Жінка смієтся, що ти говориш, він не розуміє. Приходжу наступний день - кіт аналогічно, я знову йому Попереджаю, теща якраз почула і знову з жінкою говорять що кота неможна перевиховати... на третій день приходжу - він і не думає міняти місце дислокації, я і кажу йому: я тебе Попереджав, Попереджав; взяв я сокиру виніс на двір і розрубав кота який не дослухався до Попереджень. Зараз у жінки два Попередження, у тещі покищо лише одне Попередження... :lol:)
|
|
|
|
Earendor | Дата: Пятница, 19.09.2008, 14:46 | Сообщение # 177 |
BECK
| Quote (Fafner) як ти міг... сказали "Попереджаю" (із анекдоту на лекції дискретної математики, який розповів лектор: зібралося 3 давніх друзів, посиділи а тут вже ніч. думають, де б це переночувати. один каже - у мене жінка криклива, дітей багато, неможу вас до себе взяти (((( другий каже - у мене сусіди голосно говорять, і теща сварлива, не вийде у мене переночувати((( каже третій: так і буде, пішли до мене тут тільки господар із друзями не поріг - жінка тут як тут, і стіл накриває, і припрошує всіх до столу, тільки підкріпилися, сіли відпочитвати - тут теща заходить, починає казати як це так що гості голодні, стіл наново накривають, пригощають стравами. гості не можуть надивуватися, ЯК це ТАК?!!!! тут спати час прийшов - чоловікам постелили постіль у найзручнішій кімнаті нову постіль, і залишили їх відпочивати... друзі питають господаря ,як це так, жінка і теща такі добрі до тебе, сусіди тихі і все тп? а він і каже6 був у мене колись кіт, приходжу я раз додому - а він сидить на моєму кріслі і чешется - я кажу йому не роби так, Попереджаю. Жінка смієтся, що ти говориш, він не розуміє. Приходжу наступний день - кіт аналогічно, я знову йому Попереджаю, теща якраз почула і знову з жінкою говорять що кота неможна перевиховати... на третій день приходжу - він і не думає міняти місце дислокації, я і кажу йому: я тебе Попереджав, Попереджав; взяв я сокиру виніс на двір і розрубав кота який не дослухався до Попереджень. Зараз у жінки два Попередження, у тещі покищо лише одне Попередження... :lol:) хто прочитав, розкажіть про шо а то лень читати все.
http://antanta.moy.su/_fr/6/5705674.gif
|
|
|
|
Fafner | Дата: Пятница, 19.09.2008, 15:24 | Сообщение # 178 |
Кардинал
| Quote хто прочитав, розкажіть про шо а то лень читати все. зате було весело слухати))))))))))0
|
|
|
|
kfhtc | Дата: Воскресенье, 21.09.2008, 12:24 | Сообщение # 179 |
500 000 сообщений
| 10 октября запуск!!11
1.8 GHz Core 2 Duo|2.5 GB Ram|120 GB HDD|GeForce 8600M GT|Dell Inspirion 1520|
|
|
|
|
Konsul | Дата: Воскресенье, 21.09.2008, 12:58 | Сообщение # 180 |
Silver Angel
| Quote (kfhtc) 10 октября запуск!!11 15 только ЗБТ запускается.
|
|
|
|
|