Рус Офф
|
|
Konsul | Дата: Пятница, 25.07.2008, 13:41 | Сообщение # 16 |
Silver Angel
| Quote (eks) І віптус туда тож переходить? Они будут смотреть по онлайну бети Для будущего кача читаем тему как начать и заработать максимум до 20 лвла http://forums.goha.ru/showthread.php?t=204520
|
|
|
|
Orphy | Дата: Пятница, 25.07.2008, 14:08 | Сообщение # 17 |
Angel of Light
| Кльовий гайд Уже в закладках ІЕ
Мій статус Щоб дізнатись чи я є в асі, щолкни по цій ссилці.
|
|
|
|
Konsul | Дата: Пятница, 25.07.2008, 16:48 | Сообщение # 18 |
Silver Angel
| Немного о Грацыи и каче Награда за квесты увеличена в два раза. Нюб Баф включая хасте 2 лвл(пример) и остальные бафы аж до 62 лвл баф на 1 час. Оплаченый акаунт спойл дроп сп експ адена х2 Роботающме хербы вампирика хасте мана хп дедли бов для соло кача время 4 минуты Партийный кач експ увеличиваетса Несомненно кач при х10 намного быстреи, но с етими всемя функцыя кач буде намного быстреи чем на ифе х3 вначале поетому ненадо сильно боятса малых реитов. Для тех кто играл когдато на ла2.ру, сплендор, мелк и других аналогов х1 С1-С3 серверов сравнений того кача и что будет тут как сравнивать х3 с х10
|
|
|
|
Orphy | Дата: Пятница, 25.07.2008, 18:01 | Сообщение # 19 |
Angel of Light
| Де клієнт дістати? Якшо маєш його, то признавайся
|
|
|
|
Konsul | Дата: Пятница, 25.07.2008, 18:06 | Сообщение # 20 |
Silver Angel
| Quote (Orphy) Де клієнт дістати? Якшо маєш його, то признавайся Скачати. Я вот пробую на публік євро тест серверах грацію за 3 години 20 лвл, пішов на 12 лвл квест мутити вбив пару мобів прийшов мені експи такої дали сходу 16 лвл Взяв собі топ Д дагер (шадов віпон) хз коли він в мене зникне Зараз буду пробувати Камалоке для 20-30 лвл Шо прикальнуло це парад монстрів, типу в діснейленд
|
|
|
|
козявка | Дата: Пятница, 25.07.2008, 21:21 | Сообщение # 21 |
Низший
Статус: Offline
| Я буду переходити з Вами ВИ фіг Мегаофігенногосуперовогоспойлера і просто класного пацана позбудетесь я б казав іграти зразу магами так як на мага багато не треба,+ рб магами,та і кач набагато швидший ніж в файтера,а на саб би брали вже файтерів:)
тривалість хвилини залежить від того по яку сторону туалетних дверей ви находитесь!! Теорія відносності(А.Енштейн)
|
|
|
|
Orphy | Дата: Пятница, 25.07.2008, 22:31 | Сообщение # 22 |
Angel of Light
| Quote (козявка) ,+ рб магами ВТФ? Рб фармиться дестрами
|
|
|
|
козявка | Дата: Суббота, 26.07.2008, 02:42 | Сообщение # 23 |
Низший
| Quote (Orphy) Рб фармиться дестрами це да але всерівно якшо іти бити якісь рецепти то вибити легше магом і для дестра тре фул баф,а магу-акума берс емпавер і бд ну це я так просто кинув варіант
тривалість хвилини залежить від того по яку сторону туалетних дверей ви находитесь!! Теорія відносності(А.Енштейн)
Сообщение отредактировал козявка - Суббота, 26.07.2008, 02:42 |
|
|
|
Konsul | Дата: Суббота, 26.07.2008, 11:16 | Сообщение # 24 |
Silver Angel
| http://games-tv.ru/v/3158
|
|
|
|
ILLIDAN | Дата: Суббота, 26.07.2008, 14:47 | Сообщение # 25 |
Архиепископ
| Народ це галопом по серверах троха достало! Я хочу лишитися з віптус на беті але якщо я передумаю то я там буду онлі за овера гамати хоча я проти переходу. Макс 1 пит. Маєш норм клан норм шмот саб наф тобі того офа норм же на беті жевем
|
|
|
|
Konsul | Дата: Суббота, 26.07.2008, 14:49 | Сообщение # 26 |
Silver Angel
| ILLIDAN, Теперишній онлайн бети 800+, а там коби 200-400 натянуло. І невідому чи закриють абус ваще. Все буде видно, по нашому алі знаю тільки шо половину ромашок переходять. Хто точно переходить Шок Народний х1 Альянс составом 400 чоловік Франц - Зайки десь в 200 чоловік Теон - Окремі люди з різних алі, за остальних невідомо Шокі1 - 2 - Тут просто туча народу від 10000 і дальше Абус - невідомо масові переходи бо всі теми резко видаляються на форумі абуса Остальні сервера ГФШ - ну тут хз но просто докуя . Інова відкриває зразу три сервака на один всі невлізуть на першому серваку прогнозуємий онлайн від 6-8 тисяч більше просто невидержить Ще всім цим просто градіозна реклама (Телебачення, Радіо, Нет просто кипить на всіх форумах, Буклети на проїзних в Москві )
|
|
|
|
Konsul | Дата: Суббота, 26.07.2008, 14:57 | Сообщение # 27 |
Silver Angel
| Субота Обід онлайн бети 330 чоловік жесть. Кожен вибирає собі що хоче, потрібно ще звертати увагу на свої можливості Норм більш менш паті вже тих хто 100% переходить сформована ТХ ТХ Глад Варк БД Крафтер Спойлер
|
|
|
|
ILLIDAN | Дата: Суббота, 26.07.2008, 15:05 | Сообщение # 28 |
Архиепископ
| Макс розкажи норм при яких умовах ми переходим а то я за 1к км від компа і ніфіга ненаю
|
|
|
|
козявка | Дата: Суббота, 26.07.2008, 15:30 | Сообщение # 29 |
Низший
| я наприклад хочу попробувати на оффі пограти !ше ніразу неграф
|
|
|
|
ILLIDAN | Дата: Суббота, 26.07.2008, 15:48 | Сообщение # 30 |
Архиепископ
| Коли той сервер відкриється? Я переходити нехочу але гамати на вмираючому абісі тож не хочу! Я подивлюсь чи віптус перейдуть чи ромахи чи зросте онлайн на беті тоді скажу чи я піду на офф чи лишусь на беті але якщо я перейду то онлі овер або АВ
|
|
|
|