Рус Офф
|
|
ILLIDAN | Дата: Понедельник, 28.07.2008, 09:48 | Сообщение # 46 |
Архиепископ
Статус: Offline
| Я переходити не збираюсь в даний момент. Ненужний овер тогда я АВ.
|
|
|
|
Konsul | Дата: Понедельник, 28.07.2008, 14:32 | Сообщение # 47 |
Silver Angel
| Quote (ILLIDAN) Я переходити не збираюсь в даний момент. Ненужний овер тогда я АВ. Ех прийдеться Живу в России.У меня серый IP (спутниковый интеренет- провайдер Spacegate) страна определяется как Греция. Смогу ли я поиграть у Вас? В РФОнлайн играю через Proxifire и все нормально. К сожалению, мы вынуждены закрывать все IP адреса вне России и СНГ - таковы условия соглашения с компанией NCsoft все зарубежные IP адреса будут недоступны для игры на серверах. Однако при использовании прокси Российских IP адресов проблем не возникнет. Каким образом я смогу играть на вашем сервере, проживая в Израиле? Мне придется "обмануть" вас, заходя через прокси? Если не сложно, я хотела бы получить краткое объяснение, с чем связано ограничение по иностранному для России IP. Ответ "так написано в лицензии" не устроит :-) Нас можно обманывать используя прокси сервера - это ни в коем случае не преслудуется, а вот условия соглашения не позволяют предоставлять сервис игрокам проживающим вне России и СНГ. Для Козявки
|
|
|
|
ILLIDAN | Дата: Понедельник, 28.07.2008, 16:34 | Сообщение # 48 |
Архиепископ
| Ех жопою чую вмре абіс після відкриття офф я напевно 75% шо з вами піду на офф! Ше подивлюся шо віптус будуть робити! Але я ппц за овера хочу чого він не потрібен? Плз можна я за овера
|
|
|
|
Konsul | Дата: Понедельник, 28.07.2008, 17:29 | Сообщение # 49 |
Silver Angel
| Quote (ILLIDAN) Ех жопою чую вмре абіс після відкриття офф я напевно 75% шо з вами піду на офф! Ше подивлюся шо віптус будуть робити! Але я ппц за овера хочу чого він не потрібен? Плз можна я за овера небуде клана нах ненужен овер та й баф овера нам дає варк. НА форумі Гохи начався набір в клани на рус офф Поки таких два Клан - БлудЛаинс - КЛ Антиг - сервер шок х1 Клан - Ребелион - КЛ Диаболик - сервер хз (хто грав на ла2.ру той знає шо за КЛ), зам кл клана GODS.
|
|
|
|
ILLIDAN | Дата: Понедельник, 28.07.2008, 17:36 | Сообщение # 50 |
Архиепископ
| Мб свій клан зробити наф в чужий іти! Ну ок тоді АВ! А там і карамелькою можно? Якшо так дай плз ссилку на класи і скіли карамельок
|
|
|
|
Konsul | Дата: Понедельник, 28.07.2008, 17:38 | Сообщение # 51 |
Silver Angel
| Quote (ILLIDAN) Мб свій клан зробити наф в чужий іти! Ну ок тоді АВ! А там і карамелькою можно? Якшо так дай плз ссилку на класи і скіли карамельок Гоха.РУ. http://forums.goha.ru/showthread.php?t=162964 - берсеркер гайд
|
|
|
|
козявка | Дата: Понедельник, 28.07.2008, 23:29 | Сообщение # 52 |
Низший
| Quote (Konsul) Для Козявки спасибі а від раси карамелей немає сапортів ?
тривалість хвилини залежить від того по яку сторону туалетних дверей ви находитесь!! Теорія відносності(А.Енштейн)
|
|
|
|
Orphy | Дата: Вторник, 29.07.2008, 00:40 | Сообщение # 53 |
Angel of Light
| Неа. Тіки арбалетчики і мечники
Мій статус Щоб дізнатись чи я є в асі, щолкни по цій ссилці.
|
|
|
|
козявка | Дата: Вторник, 29.07.2008, 00:49 | Сообщение # 54 |
Низший
| Quote (Orphy) Неа. Тіки арбалетчики і мечники таяк раса гномів-одні крафтери і спойлери хотя і перші і другі найнеобхідніші в л2
тривалість хвилини залежить від того по яку сторону туалетних дверей ви находитесь!! Теорія відносності(А.Енштейн)
|
|
|
|
TheMrak | Дата: Вторник, 29.07.2008, 00:58 | Сообщение # 55 |
Низший
| Всім привіт! Макс! Якшо потрібен дестр то я ГОТОВИЙ)
|
|
|
|
Konsul | Дата: Вторник, 29.07.2008, 11:29 | Сообщение # 56 |
Silver Angel
| TheMrak, Welcome
|
|
|
|
Shustrik | Дата: Вторник, 29.07.2008, 11:52 | Сообщение # 57 |
Life Suck's
| Quote (Konsul) Нас можно обманывать используя прокси сервера А ніхто незадумувався які лаги через проксю...? Ну хіба хтось найде айпіху з акуєнним каналом пінги будуть ппц ;( І на рахунок одного вікна на одному компі "VMware" =)
В этой жизни меня подводят доброта и порядочность
|
|
|
|
Orphy | Дата: Вторник, 29.07.2008, 12:17 | Сообщение # 58 |
Angel of Light
| Хм, віртуальна машина...шо то мну сикотно таке юзати Хіба шо хтось напише гайд по юзанню
Мій статус Щоб дізнатись чи я є в асі, щолкни по цій ссилці.
|
|
|
|
Konsul | Дата: Вторник, 29.07.2008, 12:19 | Сообщение # 59 |
Silver Angel
| Quote (Shustrik) І на рахунок одного вікна на одному компі "VMware" =) За таку хрень забанять
|
|
|
|
Konsul | Дата: Вторник, 29.07.2008, 12:21 | Сообщение # 60 |
Silver Angel
| Shustrik, питання до тебе в мене в Україні є виділений ІП канал 4Мбит, можу я його постити в хід в проксі для себе в Чехії або для інших наприклад. Якщо так то як це замутити приблизно ?
|
|
|
|