тому що звуку немає у всіх програмах, крім вінампу, якщо не повезе... якщо дуже не повезе - і у вінампі не буде, треба зразу запускати із компом... зараз - повезло, подивився відео із звуком, :)) Здобудеш українську державу, або загинеш в боротьбі за неї. Героями не народжуются. Героями ПОМИРАЮТЬ...
Зато у Фафнера багато щасливих моментів в житті. Загрузився комп зі звуком - щасливий момент, загрузився ще й з зображенням - подвійне щастя!!! Ну а то, що взагалі загрузився - та це і не передати словами як класно. Ви повинні йому заздрити, він справді щасливчик
Ну не знаю я російської. НЕ ЗНАЮ! Якщо чую в слові букву "и" то пишу "ы". Мож і не правильно, але пишу. Добре що на жестах не розмовляєм - це б важче було....
Зато у Фафнера багато щасливих моментів в житті. Загрузився комп зі звуком - щасливий момент, загрузився ще й з зображенням - подвійне щастя!!! Ну а то, що взагалі загрузився - та це і не передати словами як класно. Ви повинні йому заздрити, він справді щасливчик happy
І то правда Здобудеш українську державу, або загинеш в боротьбі за неї. Героями не народжуются. Героями ПОМИРАЮТЬ...
Хочу гному Будёновку Работать в воскресенье - грех, в суботу грех и в остальные дни еще больший грех. Дварф должен пить, есть и предаваться разврату, но не по воле своей, а потому что таким его создал Господь.