Паті №2
|
|
SURF | Дата: Суббота, 30.08.2008, 18:50 | Сообщение # 136 |
Архиепископ
Статус: Offline
| клан надо ... якшо народу буде 30+
|
|
|
|
ILLIDAN | Дата: Суббота, 30.08.2008, 19:01 | Сообщение # 137 |
Архиепископ
| Quote (DarK) Народ а скорпам хтось казав про перехід на оф мб і вони б з нами у них клан уже не такий і слабенький ага да толпа мяса нікому не помішає! скорпи на іфі жили бо їх було куча тупо ЗЕРГ! я тобі гарантую шо в мас двіжі любий член антанти покладе мімінум 5 скорпів а їх всеодно буде більше
|
|
|
|
ILLIDAN | Дата: Суббота, 30.08.2008, 19:06 | Сообщение # 138 |
Архиепископ
| Quote (SURF) кшо народу буде 30+ нас ітак майже 30 (майже 3 паті) якшо буде клан тоді в 1 паті буде тіки 2 ДД бо я буду Овером
|
|
|
|
Fafner | Дата: Суббота, 30.08.2008, 19:14 | Сообщение # 139 |
Кардинал
| Quote фафі і до листопада ше довго думаю на 4 паті народу нашкребем! а ти сам грати буш? шкребти народ на паті для "галочки" - це мертвий номер треба щоб людина сама зрозуміла, що без паті/клану вона незможе одягатися з допомогою качу... правда, для таких є ринок але то на любителя. на рахунок, чи буду я грати - скоро побачимо навчання як не як буде Quote ага да толпа мяса нікому не помішає! скорпи на іфі жили бо їх було куча тупо ЗЕРГ! я тобі гарантую шо в мас двіжі любий член антанти покладе мімінум 5 скорпів а їх всеодно буде більше знаєш, чому на Руофі недосягне значних висот жоден однорідний клан із абуса/шога і тп? тому що побачивши вчорашніх своїх ворогів на сервері вони стануть ворогувати з ними і тут а політика основна - розділяй в володарюй. достатньо невеличкому клану без стартових війн спокійно(або більше менш спокійно) жити із всіма в мирі, потрохи одягнутися - а тоді коли всі друг друга кілятимуть і кричатимуть "ВІЙНА!" - перед їхнім носом організованою командою буде захоплено замок. А все тому, що якщо не об'єднаются вчорашні вороги - вона стануть середньостатистичною масою на сервері...
Здобудеш українську державу, або загинеш в боротьбі за неї. Героями не народжуются. Героями ПОМИРАЮТЬ...
Сообщение отредактировал Fafner - Суббота, 30.08.2008, 19:20 |
|
|
|
Konsul | Дата: Суббота, 30.08.2008, 19:21 | Сообщение # 140 |
Silver Angel
| Первая пати состав неменяетса при любых розскладах. В скорпов мы выигрывали пвп только изза нашего лвла. Если я был 76 с миркои +7 мог ложыть 5-6 скорпов сам мб и весь клан, так ето только изза лвла, ибо самый высокий лвл там был 69 ШК Джоди кажысь.
|
|
|
|
ILLIDAN | Дата: Суббота, 30.08.2008, 19:27 | Сообщение # 141 |
Архиепископ
| Quote (Konsul) бо самый высокий лвл там был 69 ШК Джоди кажысь. та яке? шо мірко не мав профи 3?
|
|
|
|
Konsul | Дата: Суббота, 30.08.2008, 19:28 | Сообщение # 142 |
Silver Angel
| Quote (ILLIDAN) та яке? шо мірко не мав профи 3? даж 70 лвл недостиг
|
|
|
|
DarK | Дата: Суббота, 30.08.2008, 19:55 | Сообщение # 143 |
Регент
| ну так чо ? мб написати їм на форумі про перехід на оф? таксамо можу і з демонсами з ними на одному серві грав ? куроч кажіть говорити їм чи ні?
|
|
|
|
Fafner | Дата: Суббота, 30.08.2008, 19:56 | Сообщение # 144 |
Кардинал
| Quote самыи высокий лвл там был 69 ШК Джоди кажысь. якось туди вступив Амфітамін(сх 74 лвл із Твілайту) але через деякий час пішов...
Здобудеш українську державу, або загинеш в боротьбі за неї. Героями не народжуются. Героями ПОМИРАЮТЬ...
|
|
|
|
DarK | Дата: Суббота, 30.08.2008, 19:57 | Сообщение # 145 |
Регент
| Quote (Fafner) аєш, чому на Руофі недосягне значних висот жоден однорідний клан із абуса/шога і тп? тому що побачивши вчорашніх своїх ворогів на сервері вони стануть ворогувати з ними і тут dry а політика основна - розділяй в володарюй. достатньо невеличкому клану без стартових війн спокійно(або більше менш спокійно) жити із всіма в мирі, потрохи одягнутися - а тоді коли всі друг друга кілятимуть і кричатимуть "ВІЙНА!" - перед їхнім носом організованою командою буде захоплено замок. А все тому, що якщо не об'єднаются вчорашні вороги - вона стануть середньостатистичною масою на сервері... блін ти всьотакі правий! тому і кажу шо потрібно повідомити про Ру оф всі клани а то хз знають вони чи ні і подати їм пропозицію про перехід туда і створеня там алі( якшо канеш буде багато бажаючих)
|
|
|
|
DarK | Дата: Суббота, 30.08.2008, 19:57 | Сообщение # 146 |
Регент
| ам фітаміна звідти вигнали томущо він соклана послав шось таке
Сообщение отредактировал DarK - Суббота, 30.08.2008, 19:58 |
|
|
|
Fafner | Дата: Суббота, 30.08.2008, 20:02 | Сообщение # 147 |
Кардинал
| Quote блін ти всьотакі правий! тому і кажу шо потрібно повідомити про Ру оф всі клани а то хз знають вони чи ні і подати їм пропозицію про перехід туда і створеня там алі( якшо канеш буде багато бажаючих) про алі - із ІФ тобто?)) і де ж знайдутся 300+ людей щоб складати альянс? а саме основне, де ж ця людина, що візьме на себе відповідальність керувати і кланом, і алі? Quote блін ти всетаки правий! P.S. краще організована команда в 50-100 людей, чим нубо зерг в 300+ де ніхто нікого не слухає і хочуть бути всі і вся першими. а саме такі зерги доведется спостерігати досить часто...
Сообщение отредактировал Fafner - Суббота, 30.08.2008, 20:04 |
|
|
|
DarK | Дата: Суббота, 30.08.2008, 20:04 | Сообщение # 148 |
Регент
| про алі я канеш загнув)) ! а создати клан всьотакі треба буде!!!
|
|
|
|
Fafner | Дата: Суббота, 30.08.2008, 20:05 | Сообщение # 149 |
Кардинал
| Quote а создати клан всьотакі треба буде!!! і хто погодится його очолити? P.S. Я Регент, ура!
Сообщение отредактировал Fafner - Суббота, 30.08.2008, 20:06 |
|
|
|
Veles | Дата: Суббота, 30.08.2008, 20:05 | Сообщение # 150 |
Кардинал
| Помоему собирать команду с ифа это бредово немного, многие не уживутся друг с другом, пример как янки пришёл на абус к нам со своими, даже недели вроде вместе не поиграли
Работать в воскресенье - грех, в суботу грех и в остальные дни еще больший грех. Дварф должен пить, есть и предаваться разврату, но не по воле своей, а потому что таким его создал Господь.
|
|
|
|