Обращение к игрокам lineage.if.ua , www.theabyss.ru
|
|
Konsul | Дата: Вторник, 30.09.2008, 00:30 | Сообщение # 241 |
Silver Angel
| Барет а Злодій з Іфу ? чи мардук, також вроді не з ІФу можу помилятися. ІФ мався на увазі сервер, тк ти думаєш шо ми в клан небудем брати москалів, онлі хто живе на Позитроні, Пасічній і так далі ?
|
|
|
|
kfhtc | Дата: Вторник, 30.09.2008, 00:31 | Сообщение # 242 |
500 000 сообщений
Статус: Offline
| Quote (Konsul) Барет а Злодій з Іфу ? чи мардук, злодий с киева мардук - иф
1.8 GHz Core 2 Duo|2.5 GB Ram|120 GB HDD|GeForce 8600M GT|Dell Inspirion 1520|
|
|
|
|
SkarabeY | Дата: Вторник, 30.09.2008, 00:34 | Сообщение # 243 |
Регент
| Quote (Konsul) Барет а Злодій з Іфу ? чи мардук, також вроді не з ІФу можу помилятися. ЛОЛ .. читай уважніше мої пости і свої ... ти про Іфовський клан толкав НЕ Я ... Quote (Konsul) ІФ мався на увазі сервер, тк ти думаєш шо ми в клан небудем брати москалів, онлі хто живе на Позитроні, Пасічній і так далі ? о ні ні ні ні ні ... пшикибульбаху мені .... НІ ви їх візьмете і кількість нових маленьких КМІВ буде рахуватись по кількості пать з РуСькОязиЧЄской мовою
|
|
|
|
Konsul | Дата: Вторник, 30.09.2008, 00:41 | Сообщение # 244 |
Silver Angel
| Quote (SkarabeY) о ні ні ні ні ні ... пшикибульбаху мені .... НІ ви їх візьмете і кількість нових маленьких КМІВ буде рахуватись по кількості пать з РуСькОязиЧЄской мовою А що такого поганого в Рускій мові ? Я не націоналіст і в Україні навіть не живу. По поводу системи конст паті, хех поживем побачимо, не даю гарантії що в сіндаріна в клані вийде, не можу відповісти на всі 100% що і моя паті продержиться цим же составом шо зараз написаний від початку до кінця. До чого там новий маленький КМ - ? КМ - один який дивиться за кланом вцілому, паті лідер - тільки за своєю паті. Барет таке враження шо ти на сервері більше ніж 2к онлай не грав ніколи, серваки више х10 не рахую.
|
|
|
|
SkarabeY | Дата: Вторник, 30.09.2008, 00:47 | Сообщение # 245 |
Регент
| Quote (Konsul) Барет таке враження шо ти на сервері більше ніж 2к онлай не грав ніколи, серваки више х10 не рахую. Я до речі давно хотів спитати в яку то ви таку гру граєте .. і чи мене навчите ?
|
|
|
|
Shustrik | Дата: Вторник, 30.09.2008, 00:47 | Сообщение # 246 |
Life Suck's
| Я б просто удалив останні 5 сторінок даної теми. Мб і більше. Брєд!!! Суцільний Брєд!!! Забуваю про форум...
В этой жизни меня подводят доброта и порядочность
|
|
|
|
Konsul | Дата: Вторник, 30.09.2008, 00:49 | Сообщение # 247 |
Silver Angel
| Quote (SkarabeY) Я до речі давно хотів спитати в яку то ви таку гру граєте .. і чи мене навчите ? Вроді кмітливий, як зайдеш на РуОф вперший тиждень сам навчишся
|
|
|
|
Veles | Дата: Вторник, 30.09.2008, 01:24 | Сообщение # 248 |
Кардинал
| Quote (SkarabeY) годарт збори сабату, вгнав Злодія, ВЕЛЕСа і Тоні ... так що не надо сам пішов .. вот не надо ля-ля, ты выгнал тони потому что он не пришёл не зборы, злодий вышел из али сам после того как поговорили, а я после него, и сказки не росказывай тут Quote (SkarabeY) і до речі Велес там ППЦ як хотів бігати з Злодієм по РБ. тому що Скірону було пох на нього .. бля був АЛ і все це гімно слухав і знав .. так що не надо тут щоб ща завоняло ..... РБ всегда организовывал Скирон, и ходили на РБ мы только с ним в основном, со злодием один раз ходили на Лилит когда славик забил нам все СА качать, надо было чаще в онлайне бывать
Работать в воскресенье - грех, в суботу грех и в остальные дни еще больший грех. Дварф должен пить, есть и предаваться разврату, но не по воле своей, а потому что таким его создал Господь.
|
|
|
|
Shustrik | Дата: Вторник, 30.09.2008, 01:27 | Сообщение # 249 |
Life Suck's
| SkarabeY, Konsul, Veles, Бла хватить ви чьо іпанулись? Особливо Скар. Йопт хватить блять компастіровати один одному мозги!!! Доречі ви назву теми незабули? І якщо хочете "поговорити" Аська в Руки і вперед. І ненадо туто перед всіма показувати свої "мегоостороуМіЄ"! Я всьо Сказав!. Думаю постити в темах такого типу більше небуду.
Сообщение отредактировал Shustrik - Вторник, 30.09.2008, 01:30 |
|
|
|
Molfar | Дата: Вторник, 30.09.2008, 01:33 | Сообщение # 250 |
Фюрер
| ти нешариш, це має бути один дружній клан
|
|
|
|
kfhtc | Дата: Вторник, 30.09.2008, 01:54 | Сообщение # 251 |
500 000 сообщений
| Quote (Molfar) ти нешариш, це має бути один дружній клан согласен...
1.8 GHz Core 2 Duo|2.5 GB Ram|120 GB HDD|GeForce 8600M GT|Dell Inspirion 1520|
|
|
|
|
Marduk | Дата: Вторник, 30.09.2008, 01:57 | Сообщение # 252 |
Низший
| Quote (Shustrik) SkarabeY, Konsul, Veles, Бла хватить ви чьо іпанулись? Особливо Скар. Йопт хватить блять компастіровати один одному мозги!!! Доречі ви назву теми незабули? І якщо хочете "поговорити" Аська в Руки і вперед. І ненадо туто перед всіма показувати свої "мегоостороуМіЄ"! Я всьо Сказав!. Думаю постити в темах такого типу більше небуду. сама соль гадить друг на друга на форумах, чтобы все видели © Lineage.if.ua style
|
|
|
|
Shustrik | Дата: Вторник, 30.09.2008, 01:58 | Сообщение # 253 |
Life Suck's
| Quote (Marduk) сама соль гадить друг на друга на форумах, чтобы все видели Во во... "Истенну глоголиш"
|
|
|
|
SkarabeY | Дата: Вторник, 30.09.2008, 10:20 | Сообщение # 254 |
Регент
| сорр .. просто не можу читати туфту ...
|
|
|
|
MidnightShadow | Дата: Вторник, 30.09.2008, 12:00 | Сообщение # 255 |
Паладин
| Quote (SkarabeY) просто не можу читати туфту тоді ти помилився адресою =)
|
|
|
|