Обращение к игрокам lineage.if.ua , www.theabyss.ru
|
|
Earendor | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 11:43 | Сообщение # 91 |
BECK
Статус: Offline
| Quote (Veles) "иди спойли мне 500 сопа на саб а я пойду Ранетки посмотрю" *розтанул ф мечтах* Sindarin мм, уже есть идеи насчет названия клана?
http://antanta.moy.su/_fr/6/5705674.gif
Сообщение отредактировал Earendor - Воскресенье, 28.09.2008, 11:53 |
|
|
|
Sindarin | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 11:58 | Сообщение # 92 |
Регент
| Есть парочку... Из названий, что мне нравятся: Legion Empire Wraiths (но это названия старых кланов, в которых я был. Новенького пока ничего не придумалось) Предлагайте свои варианты тоже хочу чтобы всем подошло
|
|
|
|
Fafner | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 12:04 | Сообщение # 93 |
Кардинал
| Quote Кончай курить Ковёр Мудрости уже wacko тебе будет интересно играть в клане где твоё ИМХО нафиг никому не нужно, и тебя рассматривают как какую-то единицу и не более, которая должна бездумно делать что ей говорится? мені буде не цікаво, коли рядовий член клану не зможе ніяк вплинути на кінцеве рішення, але коли рядовий член клану матиме право вето на рішення КЛ/паті лідера - це ще гірше. Обговорювати можна який КХ краще, шанси взяття якого замку більші, розподіл епіків, якщо вони будуть(хоча, тут краще їх продавати у клан, як ще раніше зазначив Консул). Але думати всьому клану, чи оголошувати війну, на якого РБ йти, що далі робити на осаді - це знадто)
Здобудеш українську державу, або загинеш в боротьбі за неї. Героями не народжуются. Героями ПОМИРАЮТЬ...
|
|
|
|
Azatot | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 12:07 | Сообщение # 94 |
Низший
| Хай. Заінтересувала мну ідея зібрати ігроків з ІФ(в мому випадку) нік на ІФ був Xedin мож хтотсь пямятає на Алькарі Azatot. Поспілкуюсь з кланом(Antiquus) можливо перейдем з вами на рус офф. Як обсудим це відпишемся тут.
Жизнь-это ошибка,которую можно исправить лишь одним способом...
|
|
|
|
Fafner | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 12:08 | Сообщение # 95 |
Кардинал
| Quote Хай. Заінтересувала мну ідея зібрати ігроків з ІФ(в мому випадку) нік на ІФ був Xedin мож хтотсь пямятає на Алькарі Azatot. Поспілкуюсь з кланом(Antiquus) можливо перейдем з вами на рус офф. Як обсудим це відпишемся тут. Привіт Памятаю тебе, якщо память не зраджує, Соултрекером ти був у ДіХарді? Чекаємов Вашого рішення
Здобудеш українську державу, або загинеш в боротьбі за неї. Героями не народжуются. Героями ПОМИРАЮТЬ...
|
|
|
|
Veles | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 12:13 | Сообщение # 96 |
Кардинал
| Quote (Azatot) нік на ІФ був Xedin мож хтотсь пямятає Знакомые лица
Работать в воскресенье - грех, в суботу грех и в остальные дни еще больший грех. Дварф должен пить, есть и предаваться разврату, но не по воле своей, а потому что таким его создал Господь.
|
|
|
|
ILLIDAN | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 12:13 | Сообщение # 97 |
Архиепископ
| 2сіндарін! ми вже не посваримося! ми вже напевно наперед пересварилися за всьо за фо тіки можна ми довго знайомі(2+роки)! єдине шо можуть бути сварки з тими хто прийшов в клан(по набору)! 2велес! я маю на увазі якшо накази хоть чуть чуть гуманні! якшо б ти мені таке приказав я б тупо не відреагував і качався наприклад дальше або відреагував негативними емоціями і ....! але якшо ти б сказав двай робим паті берем спойлера то я б лишив своє місце качу яке я пів години відбивав а тіки 10 хв качавсяі пішов з тобою!прикази кмам не мають бути ніби він керує стадом роботів! тіпа шо він сказав то вони і роблять хоть разетку облизувати! накази повинні бути цілеспрямовані але якщо хтось цього наказу не слухається че вже ЧП!
|
|
|
|
Sindarin | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 12:19 | Сообщение # 98 |
Регент
| Quote (Azatot) нік на ІФ був Xedin Помню кажется тёмный эльф в демон сете с хомкой на +13 или больше =0) Рад видеть
|
|
|
|
Fafner | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 12:23 | Сообщение # 99 |
Кардинал
| Quote кажется тёмный эльф в демон сете с хомкой на +13 значить тоді хочаб один із нас тоді помиляєтся
|
|
|
|
Earendor | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 12:31 | Сообщение # 100 |
BECK
| Quote (Sindarin) Есть парочку... Из названий, что мне нравятся: Legion Empire Wraiths (но это названия старых кланов, в которых я был. Новенького пока ничего не придумалось) Предлагайте свои варианты тоже хочу чтобы всем подошло как то очень стандартно и не интересно думаю я предлагаю : TeriyakiBoyz TerrorBunch L EmoTeam я на 100 % серьозно
http://antanta.moy.su/_fr/6/5705674.gif
|
|
|
|
Fafner | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 12:34 | Сообщение # 101 |
Кардинал
| Quote Предлагайте свои варианты тоже smile хочу чтобы всем подошло мб Derivative?
|
|
|
|
Sindarin | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 12:36 | Сообщение # 102 |
Регент
| Кстати, ребята, кто знает, а можно ли будет регить ники или названия кланов/альянсов на русском/украинском языках?
|
|
|
|
ILLIDAN | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 12:37 | Сообщение # 103 |
Архиепископ
| народ я створив тему для назв клану пишіть свої думки туда
Сообщение отредактировал ILLIDAN - Воскресенье, 28.09.2008, 12:38 |
|
|
|
Genacvaly | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 12:41 | Сообщение # 104 |
Низший
| Quote (Sindarin) Помню кажется тёмный эльф в демон сете с хомкой на +13 или больше =0) Рад видеть Ні ти його з кимось спутав Він був некром в дк з хомою+15 така назва не може бути серйозною
www.lineage.if.ua - Titan 76, WS 74 alkar - Maestro 78\Dest 75 (ex hero ;) _____________________________ Водка+пиво=лучший бутерброд ;)
|
|
|
|
SURF | Дата: Воскресенье, 28.09.2008, 12:49 | Сообщение # 105 |
Архиепископ
| мені здається хто першим почне сварки так це флуп
|
|
|
|